23 januari, 2011

Extradag.

Herregud jag skulle verkligen behöva en extra ledig dag efter den här helgen. Det känns som om hela helgen har gått i ett. Storhandling och mathämtning efter jobbet i fredags. Fixa i ordning inför kalas, ha kalas och sen städa igår. Tacos och vin på kvällen och typ dö i soffan. Hade visst somnat en stunde enligt maken.
Idag städning och besök av fam Svensson/Sjöberg. De kom vid 11,30 tiden och åkte vid 15 tiden så det blev många timmars lek och bus för våra bustroll och vi han med både lunch och fika. Tre av oss somnade i soffan efteråt, jag, maken och Bianca.
Svärmor kom över på en snabbfika på eftermiddagen.
Veckohandling efter att svärmor åkt, fixa lite mat åt bustrollen. Ledsen övertrött 5 åring. Lite barn yatzy för att göra ledsen 5 åring glad..Jag vann!!!
Två övertrötta bustroll som nu ska i säng..men det får maken sköt idag för jag orkar inte..får se om lilla B godkänner det då hon är extremt mammig just nu.

Ska i alla fall avsluta helgen i soffan med en kopp te och en god smörgås och titta på Morden i Midsommer..sen är det full arbetsvecka med en liten mini Kickoff på tisdag.

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar