20 januari, 2011

Husdrömmar.

Jag och maken har varit och tittat på huset idag. Fint, men vi var som sagt inte ensamma, men det var inte heller jättemånga familjer som var där på den andra visningen. Mäklaren tyckte att vi skulle fundera över helgen och så hör hon av sig på måndag så vi har några dagar på oss att tänka.
Det som stör mig lite är att man inte helt och fullt kan se hur stor tomten är då det är 4:a tomter som går ihop på baksidan och det finns varken staket eller buskar som visar var gränsen går och snön gör det inte lättare heller.
Men jag skulle definitivt kunna tänka mig att bo där med lite renovering och borttag av all furu som fanns där inne.
Kände mig lite som Simon i Design Simon och Tomas när jag gick runt där..furu, furu, furu muttrade både jag och maken för oss själva :)

Tjingeling!

2 kommentarer:

 1. Ful-furu ;-)
  Jag är från dalarna - där är det MASSOR med ful-furu... har en make som är gammal målare o är rätt sugen på att ta med färgsprutan varje gång vi är på besök hemma...

  Kram kram
  Anna

  SvaraRadera
 2. Åh va spännande, vad är det för hus? Allt går o fixa till vettu - du har ju en RIKTIG handyman, min går på lite halvfart men så är han ju brandman istället (det får kompensera upp det..hihi)

  Kram

  SvaraRadera