04 februari, 2011

Effektiv fredag.

Eller ja hemma iaf. Har haft en dag på jobbet då det känts som om jag inte fått många knop gjort, det har jag visserligen..men ibland infinner den känslan och det är inte så uppiggande. Åkte hem lite tidigare och tog en sväng förbi det stora varuhuset från småland.
Skulle ha tre stycken lådor för återvinningsgrejer till tvättstugan och kom hem med lite annat oxå..som vanligt alltså :)
Det blev två gardinpar, två rosa överkast till tjejernas sängar och tre dukar.

Maken åkte såfort jag kom hem och Åsa och Meja kom över på pannkaksmiddag..enkelt och helt lagom för lite prat och bustrollen fick leka av sig. När de åkte så blev det mys i soffan med Skattkammarplaneten. Efteråt var det två väldigt trötta bustroll som glatt gick och la sig och somnade på två röda sekunder kändes det som.

Själv blev det ur och i plockning i diskmaskinen, sätta igång en tvättmaskin och fixa till de nya gardinerna i vardagsrummet. Det blev sååå ljust och fint..får nog ta och tvätta fönsterna i morgon för nu syns de mycket mer :)I morgon ska de andra gardinerna upp, får se vart de hamnar om det blir i bustrollens sovrum eller i köket..Patricia vill ha dem i sovrummet så vi får se.

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar