26 maj, 2011

Någon som vill byta kropp???

Jaha då kan jag lägga till cysta på sjuklistan just nu. Har haft problem med det tidigare på vänstra äggstocken och det var det som jag misstänkte när jag började må illa för typ tre veckor sen och gravtestet jag gjorde i lätt panik inte gav utslag. Så i mina ögon är väl en cysta inte någon big deal om man jämför med att vara gravid och känna sig klar på den fronten. Jag är absolut klar, vill inte gå igen om en graviditet till.
Fast så som jag mår nu så är det nästan samma sak, mår lika piss helt enkelt. Det enda skillnaden är att jag inte kräks och det är ju alltid ett plus.
Var iaf till gyn idag och fick det bekräftat, en på ca 5 cm. Ska avvakta i sommar och tillbaka i höst för att se om den har blivit större, i så fall blir det operation igen. Börjar bli en vana, brukar ju gå 2 år mellan varje operation..inte undra på att jag ser ut som en piltavla på magen snart.

Känns som om det är mycket gnäll på bloggen, men jag har liksom inget roligt att skriva om känns det som..lite mulet på min himmel just nu.

7 kommentarer:

 1. Jobbigt vännen. Skickar en cyber-kram till dig.

  SvaraRadera
 2. Usch usch.. Krya på dig vännen! Kramar i massor!

  SvaraRadera
 3. En styrkekram eller snarare flera från mig vännen....Kraaaam

  SvaraRadera
 4. Du får gnälla det är din blogg

  Kram mamma

  SvaraRadera
 5. Usch vad jobbigt! Inte för att vi känner varandra men skickar dig en STOR styrkekram!

  SvaraRadera
 6. Om jag kunde skulle jag byta med dig, skickar en jättekram, och önskar att den hjälper. Inger

  SvaraRadera
 7. Hej, jag läser ikapp lite på din blogg & fick alldeles ont i magen när jag kom hit. Vet inte vad jag ska skriva... jag är verkligen ledsen för din skull. Hoppas du "kryar på dig" och att solen snart skiner på din näsa igen!
  Kram Lina

  SvaraRadera