02 juni, 2011

Fannahandlaren.

Jag och tjejerna tog precis en lite snabb tur till Fannahandlaren. För er som inte bor i min lilla stad så är det en liten kvartersaffär om har det nödvändigaste man behöver. För oss nu tar det nu bara några minuter att gå dit. Helt kanon när man som nu idag behöver skinka och riven ost för att kunna göra hemmagjord pizza.
Eller lite fusk är det ju eftersom vi gör den på vetekakor då tjejerna gillar det och det går tokfort att göra. Blir lite mer som varma mackor med pizzagrejer på :)


Idag har maken fixat lite grejer inför visningen på tisdag och onsdag. Jag har hängt upp gardinerna igen efter gårdagens fönsterputsning. Så nu är de rena och fina och jag kan inte ta åt mig äran. I morgon får det bli en tripp ner till Stens för att inhandla en elementpenstel så att jag kan måla det fuskade på trappan i hallen. Ska försöka med det iaf innan vi tar bort hela garderoben för att kunna fixa det.

Känner att jag mår bättre sen medicinen, men att jag blir ännu tröttare av den. Bianca och jag tog sovmorgon till 10,50 i morse..gudomligt skönt. Patricia vaknade vid 08,30 och maken klev upp vid 9 tiden.
Efter det har jag och B varit själva fram till 16 tiden då P kom hem från Tindra. Maken har varit på fotboll hela eftermiddagen och vi väntar nu på att han ska komma hem så vi får äta vår pizza.

Tjingeling!

1 kommentar:

  1. Lite sent att säga att det låter mumsig :) och vist är det bra att ha fannahandlarn nära inpå när man har något lite man har glömt i veckohandlingen :)

    SvaraRadera