12 augusti, 2011

Måla slipa måla slipa

Har inte gjort så mycket annat de senaste 2 dagarna känns det som. Drottningens, en pizzeria här i stan har blivit vår hovleverantör på mat den sista veckan.
Lite motgångar har vi haft tex att köksbänken har gått av i leveransen så den är 3 veckor försenad, kylen och frysen var inte med i leveransen så de kommer med köksbänken.
Spacklet torkar inte särskilt fort i hörnorna så vi har inte kunnat måla något rum ännu. Jag har iaf hunnit måla trappan flera gånger, men den behöver en strykning till. Luckorna behöver oxå en strykning till.
Det känns som om jag har slipdamm överallt, i öronen, nästan, halsen, ögonen..ska bli skönt med ett bad sen när bustrollen har lagt sig.
Just nu ligger de i soffan och tittar på Kalle och Chokladfabriken en av deras favvofilmer trots att vi inte får något svenskt tal på den.

Vi har haft lite besök i huset, Tess kom förbi igår en sväng, idag på förmiddagen kom Fia och barnen och på eftermiddagen kom Millis och hälsade på + att hon fick chansen att träffa sin sambo (makens lillebror)som varit och hjälpt till idag, nu ikväll kom Linda med familj till tjejernas glädje. Så det har varit fullt hus känns det som :)

Nu ska jag fredagsmysa med bustrollen :) Ikorgon blir det mer måla och slipa....

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar