24 november, 2013

Intensiv helg

Nu börjar helgen lida mot sitt slut.  Den har varit ganska intensiv med begravning i fredags. Den cvar väldigt fin,  men det var jobbigt att se mormor så ledsen.  På kvällen blev det pizza och bad i badtunnan med min kusin och familj som har bott hos oss i helgen. Väldigt mysigt och uppskattat av barnen också.

Igår tog jag och M en tur till Ittala outlet och handlade lite,  man kan alltid komma hem med någonting därifrån :) Sen blev det till att organisera middag för 19 personer.  Det blev pulled pork och kyckling. Gott och lättlagat. Väldigt kul att träffa hela släkten på min mammas sida,  händer inte alltför ofta tyvärr då de bor uppe i Ö-vik.

Dagen har varit mest som en vanlig söndag efter att vi vinkat av M med familj.  Tvätta,  städa och veckohandlat. Jag har även tagit en välförtjänt sovstund då vi har delat säng med bustrollen sen i torsdags då bustrollen hoppat sönder luftmadrassen som M och R skulle sova på så de fick sova i bustrollens sängar istället. Så sömnen har inte varit världens bästa i helgen tyvärr....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar