12 augusti, 2014

Sommar, sol, vänner och begravning.

Hej , länge sedan jag var in här och skrev. Har haft semester med allt vad det innebär.  Har knappt läst mailen, så riktig semester :)
Vad våra sommar har innehållit syns på överskriften.  
Började semestern med att min farmor gick bort. Väldigt tråkigt men då hon har varit väldigt dålig det senaste året så känns det som en lättnad för hennes del.
Vi kom iaf iväg till Spanien som vi skulle,  riktigt skönt att börja med att åka bort.  Mycket sol, bad,  fotboll och lite shopping såklart. Bla en ny handväska,  otippat va! ;)

De tre veckorna hemma har vi tagit dagen som den kommer,  sååå himla skönt.  Men det har varit en del middagar med vänner,  en tripp till Sigtuna och en till Furuvik. 
Tjejerna har lekt massor med både grannungarna och andra kompisar så det har varit första sommaren på länge som jag har plöjt igenom 5 böcker, vilket är kvalitetstid för mig :)

Vi har fixat lite hemma, men inte kanske så mycket som planen var.  Men det finns ju flera år ;)

Begravningen var fin och prästen fantastisk.  Skönt att få ett bra avslut även om dagen var rätt tung. 

Nu har vi kommit in i vardagslunken igen,  iaf nästan.  Bianca har börjat förskoleklass,  eller än så länge bara fritids, men inskolningen är klar.  Det kommer nog bli bra det här. 

Men sommaren är inte slut än, vi har fler roligheter framöver.  Kräftskiva på fredag och nästa helg och sen åker vi till Göteborg sista helgen i augusti.  Ska bli kul och mysigt att träffa S med familj igen.

Får se om det blir tätare med inlägg nu när allt kommer tillbaka till det normala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar