08 december, 2014

Helgen i korthet.

Helgen försvann som vanligt i en rasande fart. Vi överlevde kalaset i lördags med 15 barn i 6 årsåldern...tur att man har källare ;)
Bianca var nöjd och fick massor av fina presenter. Maken var hemma hela lördagen, känns rätt ovanligt nu mera då han hjälper sin lillebror att bygg hus. Önskade att jag kunde skriva att allt var lungt och mysigt i lördags morse, men vi hade en miniteene som vaknade som en solstråle och 45 minuter senare så var hon som ett litet monster som bara fräste och muttrade om att livet var orättvist....visst är det när man måste städa sitt rum för att syrran ska ha kalas. Det gick dock över rätt fort, men att börja morgonen med det kändes lite sisådär.
Lördagen avslutades med middag med makens lillebror med familj vilket var trevligt och roligt för oss alla att ses då det inte blir så ofta i denna konstelation.

Skitväder igår kan man väl uttrycka sig, maken iväg och snickrade och tjejerna hade dans. Min tanke var väl att för ovanlighetens skull lägga mig på soffan och titta på någon film under de 2 timmarna de var borta, men det blev två vändor till återbruket och upphängning av nya gardiner i vardagsrummet, så var de 2 timmarna borta och dags att hämta iaf B igen. Vi åkte ut till svärföräldrarna och adventsfikade och kikade på husbygget som ligger precis bredvid mina svärföräldrar.

Efter en skitnatt med en B som höll på att hosa lungorna ur sig så blev det vab idag. Passade på att baka lite mellan alla gånger vi spelade nya favoritspelet som hon fick i present, Bamse och tjuvstaden.

Nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp te och titta på Once upon a time...en av favvoserierna just nu :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar