15 juni, 2015

Solsken värme och tårtor.


Var fantastiskt väder i fredags trots blåsten så då blev det en sväng till svärföräldrarna för att fira svägerskan C och äta lite mat innan jag och tjejerna åkte ut och tittade på mannen som spelade fotboll.  När vädret är fint så kan jag tycka att det är helt ok att sitta där på en bänk och se när mannen springer runt och svettas...haha.

I lördags var det sista gången på ridningen för Patricia och under tiden satt Bianca i solen och fikade och tittade på, skönt att hon inte är så rädd längre utan börjar tycka att hästar är helt ok.

 


På eftermiddagen var det dags att sätta ihop tårtorna som jag skulle göra till fasters 60 årsbjudning i söndags, mousserna hade jag gjort på förmiddagen så de hade fått stelna till under tiden vi var borta i stallet. Dekorationen gjorde vi i söndags förmiddag och då var tjejerna med och bestämde hur de skulle se ut så här är ett resultat av tre. Denna var fylld med choklad och hallonmousse.
På kvällen blev det spontanmiddag med grannarna med lite bubbel och grillat. Lika roligt som alltid och jösses vad man skrattar i deras sällskap, helt fantastiska människor som bjuder på sig själva :)

Nu gäller det att njuta av blommorna i trädgården för vissa blommar så väldigt kort tid. Den här klematisen är fantastisk just nu, inte så många blad men flera stora blommor som är runt en dm i omkrets, otroligt att de kan hållas uppe på de små grenarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar