01 december, 2015

Mysig helgTillbaka till verkligheten efter en riktigt bra helg i Liverpool. Allt gick ju bra trots att jag inte hade koll på allt. Regnet kom ner i olika former och hastighet nästan hela helgen men det gjorde inte så mycket. Vi har haft väldigt trevligt endå.
Hittade ett favoritcafe som vi återkom till några gånger under helgen. Mysiga stora fotöljer och soffor att sitta i och fantastiskt god varm choklad Café Nero hette kedjan och fanns på någora ställen i stan.Blev en rundtur med guide och det innehöll bla ett besök i Catedralen. Vilken fantastisk byggnad, maken var mer imponerad av Anfield stadion :)

Rätt mycket shopping och god mat. Åt bla på Jamie Olivers ena restaurang.Ett glas prosecco på Jamies restaurang


På söndagen började vi dagen med en promenad nere vid Albert Dock, fantastikst mysigt ställe och roligt att de tar tillbara på så gamla byggnader. Jag gillade verkligen Liverpool just pga kontrasterna mellan nya och gamla byggnader. Matchen var väl inte bra kan jag väl inte påstå, men en upplevelse på sitt sätt och maken var nöjd över att de tog tre viktiga poäng.

Kan abslut tänka mig att åka dit igen, men då kanske på våren för att förhoppningsvis se lite mer av solen än vad vi gjorde nu.


Blåsigt men vackert nere vid Albert Dock


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar