31 januari, 2016

Tjejkväll, dop, bubbel och rensning

Känns som om helgen har varit superlång och det är ju underbart. Visserligen var jag ledig halva fredagen men det känns som om vi varit lediga flera dagar.
Fredagkvällen innebar middag på Varda med Anna, Linda och Åsa och efteråt var det Alcazarkonsert på Bombadier arena. Vi hade riktigt bra platser och det var discofever från början till slut riktigt bra! :)
Avslutade kvällen på Players Inn här i stan

Igår var det dop för Sigge, vi kom i sista minuten som vanligt när det är dop....jag fattar inte varför det blir så. Han väl sitta i 1 minut innan kyrkklockorna ringde...men vi han. Trevlig tillställning och roligt att träffa J som jag inte träffat på länge.
Påväg hem från dopet ringde Linda och bjöd över oss på lite bubbel...tanken var att det bara skulle bli en nabbvisit men vi blev kvar hela kvällen, väldigt trevlig och tjejerna var överlyckliga över att få hänga med grabbarna en hel kväll. Det var ett tag sen.

Idag har vi kört ett städryck och vi har varit två vändor till miljöstationen med återvinningsgrejer och pantat massor av pant. Skönt att bli av med och nu kommer man fram i pannrummet igen...hahaha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar