12 december, 2010

3:e advent

Idag har familjen varit till Sigtuna på adventsfika och julmarknad och träffat Helena, Pierre och Alfred eller Alfons som Bianca säger. Det var bara jag, Helena och Patricia som gick ner på julmarknaden när våra makar inte är så intresserade och det kändes elakt att sätta B och A i vagnarna och gå runt när det var 12 grader kallt ute. De gick till lekparken istället så att de fick leka av sig lite i snön. Vi gick ner sista timmen innan de skulle stänga marknaden och tur var väl det för jösses vad mycket folk trots kylan.
Jag hittade en jättefin julgransprydnad till mig och Patricia fick välja två prydnadstomtar till henne och Bianca. Sen köpte jag den sedvanliga pepparsalamin till maken och tre andra korvar som han kan mumsa på i jul.
Eftersom fikat vi hade planerat att ta efter julmarknaden blev före så blev det pizza när vi kom tillbaka hem till dem igen. Det blev alltså som vanligt när vi träffas, fika eller lunch inplanerat och det slutar att vi äter middag ihop oxå.

I morgon är det luciafirande på dagis. Patricia ska vara lucia och Bianca tomte med en tomteklänning som P hade sitt första luciafirande på dagis. Bianca har övat luciasånger i flera veckor här hemma och kan de flesta. Sen om hon kommer att sjunga i morgon är en annan femma då hin blir väldigt blyg när det är mycket folk. Det ska bli jätteroligt att se våra tjejer i morgon och jag kommer självklart att ha kameran i högsta hugg.

Tjingeling!

4 kommentarer:

 1. Sees i morgen Klem

  SvaraRadera
 2. Hade oxå velat besöka Sigtuna julmarknad men har verkligen inte hunnit nånting sånt i år! :((

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Nina- det var faktiskt inte särskilt bra i år. Bara en massa folk, men Sigtuna är ju mysigt i sig endå :)

  SvaraRadera
 4. Åh Sigtunas julmarknad brukar jag besöka, men i år finns inte tiden! Nästa helg är ju ta mig tusan sista adevent o söndagen är helt fulltjokad ( o lördagen jobbar Martin...vore ju najs o va barnfri när man knallar runt i kylan)

  Fasen va tiden går fort!!! När ska du hinna plocka upp dina julgrejer hos mig då? :)

  SvaraRadera