29 december, 2010

I efterskott.

Tryckte av klockan i morse och sov i 50 minuter längre än vad jag hade planerat. Men jag var en timme tidigare på jobbet än jag brukar så jag gick hem redan klockan 14 idag. Vi har varit till vännerna Micke och Anna och deras barn för lite födelsedagsfirande av dem och Bianca i efterskott. Anna fyllde 25 i november, Micke 30 + i mitten av dec och så Biancis då som ju fyllde den 3:e dec. Det blev god mat och citronpaj till efterätt.
Maken åkte dit redan vid 14 tiden så jag kom lite efter vid 15,30, men tjejerna var överlyckliga över att få träffa varandra igen. Deras dotter E och Patricia har alltid lekt jättebra så man märker dem knappt.

Jag passade på att handla inför nyår påvägen hem då maken hade en bil och jag en så kunde han åka hem och lägga bustrollen. Superskönt för jag var nästan ensam kändes det som. Det var nog max 20 bilar på parkeringen. Vid sådanna tillfällen kan jag tycka att det är jätteskönt att handla. Sen att jag lyckades förlägga självscanningsapparaten i ostdisken när jag letade ost så att jag fick lov att gå runt och leta efter den när jag väl hittat osten jag skulle ha.
Den låg där såfint ihop med inköpslistan mellan några gorgonzolaostar..typiskt mig!

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas att jag inte stänger av klockan i morgon bitti med så att jag kan gå hem redan vid 14 tiden..skulle inte sitta helt fel.

Tjingeling!

1 kommentar:

  1. Hahahaha tur att vi avslutade samtalet så att du kunde leta rätt på "the missing two" ;) Gorgonzola var det ju inte vi skulle ha va?!?!
    Ses i morgon!
    KRAM

    SvaraRadera