14 december, 2010

Lång dag.

Har precis ätit kvällsmat. Blev en ganska lång dag idag, med avdelningsmöte och en massa fix och trix för att få in rätt saker på rätt räkneår. Alltid lika kul med nytt system..not!
Jobbade över en timme och svängde sen in till vännen Anna som har varit så snäll och köpt julgransdekorationer till mig nere i en underbar butik i Göteborg. Så dem hämtade jag..bilder kommer.
När jag kom hem så var bustrollen påväg i säng så det var bara att gå upp och läsa Tomtemaskinen. Patricia gnällde över att hon hade ont i öronen så hon fick lite nässpray och så håller vi tummarna på att hon inte åker på öroninflamation. Det skulle vara toppen att få lov att vara hemma igen för vab.

I morgon är det 2 årskontroll för Bianca, ska bli spännande att se vad de säger den här gången. Ställde henne på vågen nu och vår visade 10,8 kg. Patricia ville oxå väga sig och vårt stora muskelberg vägde hela 15,2 kg..inte så mycket för en blivande 5 åring kan tyckas.
Henne ska vi på 5 årskontroll i slutet av Januari, får väl trycka i henne lite godsaker under jul så hon ökar lite så vi slipper skäll den här gången oxå :)

Tjingeling!

2 kommentarer:

 1. Oj du, då är de lika våra små. Ludde vägde 10,1 sist vi var där ;) Han är en stor klumpeduns verkar det som :S
  // Kram kram!!

  SvaraRadera
 2. Jasså de var vakna när du kom hem :) Hoppas det inte blev något mer med öronen! Känns som ni har haft nog nu.

  Själv är jag som sagt hemma idag med, krassligare än igår dessutom. Får se om denna vecka bjuder på nåt mer arbete. Stressar upp mig inför ledigheten nästa vecka då bara...Jaja.

  Ska bli kul att se juldekorationerna på plats sen då :)

  Ha det fint!
  KRAM
  Anna

  SvaraRadera