07 juni, 2012

Koma

Torsdag nu igen och jag var omöjligt ännu tröttare i morse än vad jag var förra veckan. Klockan hade tydligen stått och ringt i 40 minuter innan jag hörde den och bustrollen som låg bredvid mig i sängen hade inte vaknat av den heller..alla tre var väl i koma tydligen.

Sveriges nationaldag igår och den firades inte på något speciellt sätt egentligen. Vi och fam Iseby& Norell hade pratat om vi skulle ha en picknick i skolparken, men med väldigt mulet väder på morgonen så hoppade vi det.
Snälla Åsa hjälpte mig att färga bort min utväxt inför lördagsen bröllop, sen var vi iväg och rekade platsen för bröllopsfotograferingen. Ska bli riktigt roligt, men det är lite nervöst iaf för min del som aldrig har gjort det förut :) Eftermiddagen blev det trädgårsskötsel och en date med fam Norell.

Blev lite bakning oxå, både till oss själva en Rabarber/hallon mazarinkaka med mandeltopping..supergod och receptet kommer senare. Sen hade jag lovat svägerskan M att hjälpa henne att baka inför hennes systers student. Så igår kväll blev det 48 laktosfria muffins bakade. Full rulle som vanligt alltså :)

Tjingeling!

1 kommentar:

  1. Inte konstigt att det var koma i morse efter den gårdagen. Ta det lugnt.../ Mona

    SvaraRadera