15 augusti, 2011

Tror ni jag höll mig?

Nepps, gick och borstade tänderna och sen röjde jag undan det värsta på matbordet. Stoppade in en tvättad maskin i torktummlaren och satte på en ny maskin tvätt.
I morse vek jag lite tvätt, men det kommer att finnas mer när jag kommer hem. Drog igång torktummlaren innan jag åkte till jobbet.
Så nu känns det liiite bättre, men köket ser fortfarande ut som hej kom och hjälp mig. Diskmaskinen åkte på igår kväll och vart färdig inatt och då inte allt fick plats så står det fortfarande grejer kvar på diskbänken..don´t like it!!!
Blir till att röja ikväll då maken ska iväg och fixa centraldammsugaren då kanske vi får en dammsugare hemma igen..just nu har vi ingen då den är uppe på Lg35..smulor överallt känns det som trots att vi knappt varit hemma de senaste dagarna.
Förstår in min panik???

2 kommentarer:

  1. Ja usch.... jag får alltid en sån konstig stress i bröstet när det ser ut sådär omkring mig. Men sen hinner man ju för fan ingenting så jag måste lära mig att ignorera den där stressen!!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Förstår precis hur du känner. Här hemma ser det allt som oftast exakt ut så som du skriver om. Man hinner aldrig röja undan helt heller. Jobbigt är ordet!

    Kram Sofia F.

    SvaraRadera